Home > Voor > Overheden

Verbeter samenwerking door middel van gefundeerde data inzichten

Start je projecten met een beter onderbouwde grondwaarde

OPENRED zorgt voor een goede match tussen (optimale) configuratie en lokale markt. Doelgroepen zijn zichtbaar en scenario’s zijn snel door te rekenen. Zo krijg je een gefundeerder inzicht in de te behalen grondwaarden bij tenders en kun je een scherper ‘minimaal grondbod’ vaststellen als vertrekpunt richting ontwikkelaars.

ondersteunt alle stakeholders van woningbouwprojecten om samen de optimale balans te vinden tussen leefbaarheid, rendement, risico en marktfit. De applicatie is gebaseerd op een groot aantal databronnen die continu worden geupdate en maakt gebruik van uitgebreid doorontwikkelde voorspelmodellen en algoritmes.

Verkort je doorlooptijd & win tijd

OPENRED helpt de samenwerking tussen jou en alle stakeholders te versnellen door snel inzichten te creëren waardoor jullie gezamenlijk tot nieuwe beslissingen kunnen komen.

Verhoog de haalbaarheid van projecten

Dankzij OPENRED weet je sneller of een project winstgevend wordt en verspil je dus minder tijd aan projecten die later worden stopgezet. Ook voorkom je dankzij betere doorrekeningen dat er een projectplan wordt gemaakt voor een project dat niet rendabel blijkt.

Optimale balans tussen gemeentelijke kaders en vrijheid voor ontwikkelaar

OPENRED zorgt voor een optimale balans tussen gemeentelijke kaders, maatschappelijke doelstellingen en vrijheid voor ontwikkelaars om hun eigen creativiteit de ruimte te geven.

Betere tenders opstellen

In OPENRED zijn doelgroepen zichtbaar, waardoor de tool je helpt met het maken van een snellere match tussen configuratie en de lokale markt. Ook kun je verschillende scenario’s veel sneller doorrekenen en je minimale grondbod verscherpen.

Accurate, snelle & gefundeerde (her)waardering van grondprijzen

De modellen van OPENRED kunnen alle objecten in een project continu waarderen op basis van veranderende omgevingsinformatie en prijsontwikkelingen. De residuele grondwaarde is hiermee altijd up-to-date

Advies bij inrichten van een gebied

OPENRED maakt het mogelijk om te zien welke variabelen in een gebied moeten worden aangepast om tot hogere waardes te komen. Kortom hoe kun je als gebiedsmanager een gebied beter kunt laten ‘renderen’.

Laten we kennis maken

Vraag een gratis demo aan

Testimonials

Gebruikers aan het woord