Home > Voor > Adviseurs

Jezelf en je kantoor onderscheiden door compleet inzicht en razendsnelle scenario’s voor gebiedsontwikkelingen

Optimaliseer je ontwerp

Voor planologen en stedenbouwers biedt OPENRED een fundament voor hoogwaardig advies, gebaseerd op geavanceerde voorspelmodellen en algoritmen. Verkrijg diepgaande inzichten in voorspelde prijsontwikkelingen en marktvraag, en lever je klanten een ongeëvenaard advies op maat. Integreer jouw expertise en intuïtie voor stedelijke planning met de nauwkeurige data en voorspellingen van OPENRED, en breng op die manier een uitgebreid marktadvies tot stand. Til je adviespraktijk naar een hoger niveau en benut de kracht van data-gedreven besluitvorming voor optimale resultaten in jouw projecten.

Deze platform vormt de kern van onderscheidende adviezen, gebaseerd op geavanceerde voorspelmodellen en algoritmen. Ontvang diepgaande inzichten in voorspelde prijzen en marktvraag, waardoor je klanten kunt voorzien van advies van ongeëvenaarde kwaliteit. Combineer jouw expertise en intuïtie voor stedelijke planning met de nauwkeurige data en voorspellingen van OPENRED om zo tot een volledig marktadvies te komen. Til je adviespraktijk naar een hoger niveau door de synergie tussen jouw vakmanschap en data-gedreven inzichten te benutten.

Meerwaarde voor planologen en stedenbouwers

Tijdwinst en verminderen onderzoeksinspanning

Zorg voor een gefundeerde onderbouwing van de gehanteerde prijzen in een potentieel project die weinig tijd kost. Omdat het doorrekenen van een configuratie sneller gaat, kun je sneller kiezen wat de exacte/definitieve verdeling van woningbouw wordt.

Advies bij inrichten van een gebied

Stap proactief naar projectontwikkelaars met een concreet plan en waardering voor een toekomstige nieuwbouwproject. Daarnaast ben je in staat om klanten vroegtijdig te informeren over toekomstige nieuwbouw projecten die aansluiten bij hun wensen en interesses.

Vernieuwend werken en wordt zo interessanter voor jonge professionals

De jongere generatie is gewend aan werken met tooling en zijn graag met de nieuwste inzichten bezig om hun adviezen te verbeteren.

Compleet inzicht in opbrengst, risico’s, en effecten op leefbaarheid

Zorg voor een compleet overzicht van de effecten van de belangen van een ontwikkeling die belangrijk zijn voor de opdrachtgever- en nemer.

OPENRED voor planologen en stedenbouwers

: baseer strategie en ontwerp op data en analyses

Opbrengstplaatje compleet
 • Huidige en toekomstige VON prijzen voor 400 woon- product op elke plek in Nederland.
 • Inzicht in de drivers waardoor prijzen tot stand komen.
 • Huidige en toekomstige Markthuren en WWS puntentelling.
 • Inzicht in huidige en te verwachten BAR.
Residuele grondwaarde
 • OPENRED levert een complete stiko berekening voor uw gehele nieuwbouwproject.
 • Bereken de residuele grondwaarde van een eigen programmamix en laat het algoritme alternatieve scenario’s doorrekenen om de balans te vinden tussen opbrengsten en marktfit.
Referentiewoningen
 • Voor elke mogelijke nieuwbouwwoning op elke plek in Nederland direct een lijst van referentiewoningen.
 • Krijg inzicht waarom een woning een waardevolle referent is en vanwege welke elementen de woning juist wel of niet zo vergelijkbaar is.
Leefbaarheidseffecten
 • Inzicht in hoe leefbaar de buurt nu is, buiten de voordeur. Op het gebied van Woningvoorraad, Fysieke omgeving, Voorzieningen, Sociale samenhang, Overlast & onveiligheid.
 • Berekeningen in lijn met leefbaarometer.nl. Gerenommeerde methodiek die is ontwikkeld vanuit Ministerie BZK.
Sensitiviteitsanalyse
 • Bereken in minuten wat het effect van een aanpassing van het Programma van Eisen doet op de haalbaarheid en leefbaarheid van je project.
Rapportages
 • Update alle relevante KPI’s van je project eenvoudig en snel zodat de meest recente markt invloeden qua opbrengsten en kosten verwerkt zijn in de haalbaarheid van het project.

Laten we kennis maken

Vraag een gratis demo aan

Testimonials

Gebruikers aan het woord