Home > Voor > Ontwikkelaars

Vind de optimale balans tussen rendement, marktfit, risico, leefbaarheidheid en duurzaamheid

ondersteunt alle stakeholders van woningbouwprojecten om samen de optimale balans te vinden tussen leefbaarheid, rendement, risico en marktfit. De applicatie is gebaseerd op een groot aantal databronnen die continu worden geupdate en maakt gebruik van uitgebreid doorontwikkelde voorspelmodellen en algoritmes.

Verkort je doorlooptijd & win tijd

OPENRED versnelt de samenwerking tussen jou en alle stakeholders rondom nieuwbouwprojecten door snel inzichten te bieden waardoor jullie gezamenlijk tot nieuwe beslissingen kunnen komen

Verhoog de haalbaarheid van projecten & voorkom negatief rendement

Voorkom tijdverspelling met het doorrekenen van onhaalbare casussen en vergroot de haalbaarheid van door de inzichten van OPENRED in te zetten om tot een betere programmamix te komen

Win vaker tenders

Bepaal binnen enkele minuten welke tenders aansluiten bij jouw rendementsdoelstellingen. Gebruik OPENRED om tot een residuele grondwaarde te komen en je te onderscheiden met gefundeerde data inzichten en voorspellingen.

Onafhankelijk advies voor VON-prijzen, markthuren en beleggingswaarden

OPENRED geeft je binnen 4 minuten zicht op de VON prijzen ten tijde van verkoop en de voorspelde martkhuren voor zowel WWS woningen als vrije sector woningen. Daarnaast ontvang je voor elk woonproduct de voorspelde beleggingswaarden.

Laten we kennis maken

Vraag een gratis demo aan

Testimonials

Gebruikers aan het woord