Home > Voor > Adviseurs

Onderscheid je als adviseur door het gebruik van data en voorspellingen

Til je adviezen naar een hoger niveau

OPENRED vormt de basis voor een onderscheidend advies dat is gebaseerd op doorontwikkelde voorspelmethoden en algoritmen. Krijg diepgaande inzichten in voorspelde prijzen en de marktvraag en lever je klanten een advies van ongeëvenaarde kwaliteit. Combineer jouw expertise en marktgevoel met data en voorspellingen uit OPENRED en kom zo tot een compleet marktadvies.

ondersteunt stakeholders om samen de optimale balans te vinden tussen leefbaarheid, rendement, risico en marktfit. De applicatie is door iedereen te bedienen en gebaseerd op een groot aantal gegevensbronnen en uitgebreid doorontwikkelde voorspelmodellen.

Tijdwinst en verminderen onderzoeksinspanning

Bespaar tijd en capaciteit om te komen tot een goed adviesrapport. Binnen 4 minuten ontvang je een datagedreven adviesrapport in jouw eigen huisstijl om aan jouw klant te presenteren.

Data driven samenwerking

Werk als adviseur proactief samen met ontwikkelaars in een vroeg stadium van de nieuwbouwontwikkeling. Help je klanten aan een compleet marktadvies door jouw marktgevoel en expertise te combineren met data en doorontwikkelde voorspelmethodes.

Laten we kennis maken

Vraag een gratis demo aan

Testimonials

Gebruikers aan het woord