Thimo Sommer nieuwe Chief Operating Officer (COO) OPENRED

Thimo Sommer is benoemd tot Chief Operating Officer (COO) van OPENRED, het softwareplatform dat woningbouwprojecten ondersteunt om de optimale balans te vinden tussen leefbaarheid, rendement, risico en marktfit. In samenwerking met het huidige management zal hij verantwoordelijk zijn voor de dagelijkse aansturing en de verdere groei van het bedrijf.

Groei

OPENRED heeft afgelopen jaar waarde geleverd voor meer dan 1500 woningbouwprojecten, door deze projecten op leefbaarheid, rendement, risico en marktfit te analyseren. Met de komst van Thimo als COO verwacht het bedrijf deze prestatie te overtreffen en de groei verder aan te jagen.

Achtergrond

Thimo is als bestuurskundige bekend en comfortabel met alle belangen van de verschillende stakeholders bij woningbouwprojecten. Hij heeft relevante ervaring opgedaan door het aansturen en laten groeien van het mobiliteitsplatform Toogethr. Met zijn waardevolle trackrecord op het gebied van het bouwen van succesvolle organisaties door middel van schaalbaarheid en procesoptimalisatie, zal hij zich richten op ondernemerschap en het verhogen van prestaties zowel voor de mens als het bedrijf.

Bericht delen met netwerk