Ten Brinke breidt samenwerken uit met Veneficus Real Estate

Ten Brinke vastgoedontwikkeling heeft na een succesvolle pilot met OPENRED de samenwerking verstevigd.

Leo Versteeg, directeur van Ten Brinke Vastgoedontwikkeling, heeft op de Provada zijn handtekening gezet voor het vervolg van de samenwerking. Ten Brinke gebruikt OPENRED in het gehele proces van de projectontwikkeling om zo de bewegingen in de markt goed te blijven monitoren en er op te anticiperen.

Thimo de Vries, commercieel directeur bij Veneficus Real Estate licht toe: “Ten Brinke heeft ons de afgelopen periode voorzien van waardevolle inzichten en op basis van deze feedback hebben wij ons product nog beter kunnen laten aansluiten op de wensen van projectontwikkelaars.”

Net als Ten Brinke datagedreven beslissingen nemen?

Met OPENRED kun je als projectontwikkelaar grote hoeveelheden mogelijke projectconfiguraties berekenen én testen op mogelijke bouwlocaties in Nederland. Het OPENRED algoritme rekent razendsnel honderdduizenden scenario’s door en zoekt op basis van verschillende gegevensbronnen en voorspelmodellen naar de optimale balans binnen de gestelde kaders tussen jouw rendement, risico en markt fit. 

Benieuwd wat het optimale bod is voor het object dat jij in je hoofd hebt? Vraag een gratis demo-account aan en start met optimaliseren. 

Bericht delen met netwerk