OPENRED’S Kwartaalstart: Strategie en Teamspirit in Voorschoten

Om elk kwartaal goed te beginnen, komt het @openred team samen om de doelen van het volgende kwartaal te bepalen. In September, toen het nog mooi weer was, kwamen wij samen in het prachtige Voorschoten op de Kazerne van de Brandweer waar Thimo De Vries, naast zijn werk als CCO bij OPENRED, vrijwilliger is.  

Bij OPENRED vinden we het belangrijk dat al onze teamleden begrijpen wat onze purpose is en hoe iedereen daaraan bijdraagt. Tijdens deze teamdag zoomden we in op allerlei specifieke uitdagingen die een snelgroeiende scale-up ondervindt. Zo gingen we in op de technische ontwikkelingen en de verbindingen tussen alle andere zaken zoals commercie en de operatie!  

Supergaaf om hier in een andere setting over te brainstormen en OPENRED verder te brengen met het bereiken van onze missie: ervoor zorgen dat de toekomstige ontwikkeling van residentieel vastgoed gebaseerd zal zijn op de ecologische, sociale en economische vereisten van elke belanghebbende. 

We stonden niet alleen stil bij de inhoud maar gaven het ook een persoonlijke touch, leerden elkaar beter kennen tijdens een boswandeling, konden onze energie kwijt door te ervaren hoe het is om een brandslang vast te hebben en sloten de dag af met een prachtige rondvaart over de grachten en wateren van Leiden!  

Bericht delen met netwerk