November Wrapped: hartstikke druk met veel nieuwe klanten! 

November was volle bak met groei en actie bij OPENRED. We verwelkomden een recordaantal nieuwe klanten, wat resulteerde in een drukke maar productieve periode met kick-offs en trainingssessies. 

Nieuwe gezichten en veel enthousiasme 

Onze focus lag op het effectief onboarden van de vele nieuwe gezichten die voor OPENRED hebben gekozen. We organiseerden inspirerende kick-offs om onze klanten verder kennis te laten maken met OPENRED en om dieper in te gaan op de mogelijkheden van ons platform. Graag heten we onze nieuwe klanten: Bert van Vulpen Makelaars, Dynamis, Heijmans, Krabben Makelaardij, Mooijekind Vleut Makelaars, Mulleners Vastgoed, Planmaat, Stebru, Sustain Real Estate Consultancy en vb&t Makelaars van harte welkom. 

Doelgerichte Training voor Succes 

Deze maand stonden intensieve trainingssessies centraal. Ons team leverde gerichte begeleiding, beantwoordde vragen en zorgde ervoor dat elke organisatie de tools en kennis kreeg voor een succesvolle start. Hierbij zijn de plenaire gebruikerstraining, webinar in het teken van de leefbaarheid en een nieuwe instructievideo belangrijke momenten geweest. Er wordt veel gebruik gemaakt van OPENRED, inmiddels zijn er al 3311 projecten doorgerekend! 

Nieuwe functionaliteiten 

In november hebben we niet stilgezeten en enkele nieuwe functionaliteiten aan OPENRED toegevoegd. We hebben nu doelgroep segmentatie geïmplementeerd in de marktvraagberekening. Hierdoor worden inzichten geboden over de doelgroepen die interesse hebben in nieuwbouwlocaties. Daarnaast zijn er een aantal aanpassingen in het product geweest op basis van de feedback van klanten. Fijn dat onze klanten graag meedenken en we samen het product constant kunnen verbeteren! 

Last but not least, hebben we een modelupdate doorgevoerd. In de update zijn een aantal nieuwe variabelen toegevoegd en is het model opnieuw getraind om fluctuerende verbanden te herkennen. Hier zijn we constant mee bezig zodat onze prijsvoorspellingen blijven aansluiten op een veranderende markt 

Dank aan alle OPENRED gebruikers 

Onze OPENRED gebruikers verdienen een speciale dank. Jullie betrokkenheid en enthousiasme motiveren ons om te blijven innoveren. We kijken ernaar uit om samen verder te groeien. Samen met onze klanten heffen we in januari het glas tijdens ons jaarlijks klantevenement om onze samenwerking te vieren. 

Bericht delen met netwerk